Plačila

V spletni trgovini moder-planet.si je mogoče izbrati naslednje vrste oz. načine plačila:

  • s predhodnim nakazilom na transakcijski račun podjetja Moder-planet po ponudbi/predračunu


PLAČILO S PREDHODNIM NAKAZILOM NA TRANSAKCIJSKI RAČUN

Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš transakcijski račun SI56 0468 2011 4257 937, odprt pri NOVA KBM d.d.,
SWIFT (BIC koda): KBMASI2X. Plačilo izvedete na osnovi prejetega predračuna, potem ko oddate naročilo.

Po elektronski pošti boste ob naročilu dobili vse potrebne podatke za plačilo. Pri plačilu obvezno navedite referenco. Dobavni rok prične teči z dnem priliva sredstev na naš TRR račun.

POGOSTA VPRAŠANJA IN ODGOVORI 

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub velikim prizadevanjem, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen.


V tem primeru ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu in sicer: Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.


Če na tej strani niste našli ustreznega pojasnila, vaše vprašanje prosim posredujte na naš elektronski naslov oz. nas pokličite in z veseljem vam bomo odgovorili.